Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I v zahraničí se osobnosti činily, aby zaplnily náš svět novou generací, letos přicházelo na svět jedno miminko za druhým.

Fanoušky po světě šokovala zpráva o tom, že se matkou stala Naomi Campbell (53). Ta si na miminko počkala do svých 51 let. Mezi modelkami se z prvního dítěte radovala i Karlie Kloss (31) a Emily Ratajkowski (32).

Stejně tak bylo neuvěřitelné, že se matkou stala bývalá manželka Johnnyho Deppa Amber Heard (37), ta oznámila příchod miminka skrze sociální sítě naprosto nepřipraveným fanouškům. O tom, jestli dítě sama porodila, ovšem mlčí.

Radosti z ratolestí se letos nevyhnuly ani královským rodinám. Princi Harrymu a jeho ženě Meghan se narodila dcera Lilibeth. Zároveň se v paláci mohli radovat i z dalších miminek. Harryho sestřenici Beatrice se narodila první dcera Sienna a další sestřenici Zaře Tindall se narodil po dvou dcerách i syn. Porodila i sestra vévodkyně Kate Pippa Middleton (40), která se po synovi dočkala i dcery.

Na další letošní maminky se podívejte do galerie.

Reklama

Další články

Načítám