Hlavní obsah
Článek

První pár z reality show Svatba na první pohled, Jaroslav a Romana, už oznámil, že chce ve vztahu i nadále pokračovat, Roman a Andrea naopak řekli, že spolu nezůstanou a David s Katkou experiment ukončili ještě předtím, než došlo na rozhodnutí. I další tři páry už mají jasno.

Účastníci, které experti spárovali na základě biologických a psychologických testů, a z hlediska vědy by si tedy měli skvěle rozumět, za sebou mají svatbu, líbánky a zkušenost se společným bydlením. Na základě těch se poté rozhodli, zda dají vztahu šanci i ve skutečném životě, bez dohledu kamer.

Všechny kopačky byly rozdány v předchozích dílech, Petr a Mirka, Michal a Klára i Kadri a Andrea se rozhodli, že to zkusí i dál. Všechny tři zbývající páry tak vztahu daly zelenou.

Nejpřesvědčivější byli Michal s Klárou, na nichž byly vzájemné sympatie vidět. Shodli se na tom, že je jim spolu hezky a že se navzdory pouhým dvěma měsícům, které spolu strávili, mají opravdu rádi.

Největší dilema pak řešil Petr, který svěřil, že neví, co si o Mirce myslet a není si jistý jejími city.

„Po všech možných úvahách a popudech, které jsem měl, třeba i od ostatních, jsem dospěl k závěru, že si neumím představit, že by se naše cesty rozešly,“ řekl ve chvíli, kdy experti a asi i nevěsta pukali napětím. Mirka jako první řekla, že chce s Petrem zůstat a na vztahu pracovat.

Jako poslední si svá „ano“ zopakovali Kadri s Andreou. Navzdory tomu, že část z krátké doby, kterou spolu zatím strávili, měli vztah na dálku, se rozhodli v něm pokračovat i dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám