Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Mirai Navrátil (31) ve středu oznámil, že byl pozitivně testovaný na covid a nemůže se proto zúčastnit sobotní StarDance. Protože půjde o jeho druhou absenci v soutěži, podle pravidel ve StarDance končí.

Tím pádem končí také jeho tanečnice Lenka Nora Návorková (pokud tedy nebude v příštích kolech zastupovat některou z kolegyň). Ta byla pozitivně testovaná minulý týden a chyběla při benefici. Na parketu ji po boku Miraie zastoupila Tereza Prucková.

Návorková se s fanoušky rozloučila textem, v němž poděkovala všem, kteří se na pořadu podílejí, i svým blízkým za podporu, a všem popřála pevné zdraví.

Zároveň vyšlo najevo, že tanečnice čelí internetové šikaně. Někteří lidé totiž z konce Navrátila viní právě ji a neváhají jí psát nenávistné vzkazy. „Ano, tahle doba je divná, ale je to tak. Tak mi, prosím, už nepište, ať chcípnu, že kvůli mně Mirai nepokračuje, a podobný hnusy,“ žádá diváky.

Z důvodu dvou absencí letos ze StarDance vypadla také Simona Babčáková (51).

Soutěž se od začátku potýká s koronavirovou pandemií, která průběžně uvaluje karanténu na soutěžící, hned na začátku si nemocí prošla také moderátorka Tereza Kostková (47), poslední dvě kola chyběl porotce Zdeněk Chlopčík (67).

Reklama

Další články

Načítám