Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý z nás by se chtěl alespoň na malý okamžik ocitnout v pohádce. Užívat si tento kouzelný a bezstarostný svět, ve kterém se dějí skutečné zázraky. Díky značce APART můžete toto přání svým blízkým splnit! Věnujte jim jedinečný dárek, který promění Vánoce v pohádku.

Mnohdy si lámeme hlavu s tím, čím bychom své milované potěšili. Nápady na dárky se často opakují a ztrácí tak na své originalitě. Proto je načase přijít s něčím výjimečným!

Pro rodiče a prarodiče

Rodiče patří mezi nejdůležitější osoby našeho života. Proto jim chceme vyjádřit svou lásku a vděk za vše, co pro nás udělali. Právě Vánoce jsou k tomu jako stvořené!

Maminku můžete potěšit zlatým šperkem v podobě krásných náušnic, přívěsku, prstenu nebo náramku. Na výběr jsou varianty v bílém i žlutém zlatě, které jsou zdobeny nádhernými drahokamy. Babičce uděláte radost třeba nezvyklým medailonkem či přívěskem ve tvaru křížku.

Foto: APART
Vyjádřete svou lásku a vděk krásným dárkem

Tatínka nebo dědečka určitě ohromíte stylovými hodinkami s užitečnými funkcemi nebo manžetovými knoflíčky, díky kterým se stane pravým gentlemanem.

Foto: APART
Hodinky, které propojují dokonalou kvalitu, nápaditý design a užitečné funkce

Pro drahou polovičku

Diamant symbolizuje harmonii a stabilitu. Jedná se tedy o skvělý dárek pro partnerku nebo manželku. Značka APART nabízí nejkrásnější diamantové šperky, včetně nádherných souprav a unikátní kolekce Your Diamond Story, která obsahuje ty nejluxusnější kousky.

Foto: APART
Diamantový šperk je nejkrásnější důkaz pravé lásky

Svého partnera či manžela můžete překvapit pánským šperkem v podobě náramku nebo náhrdelníku, díky kterému projeví svůj osobitý styl a charisma. Navíc u většiny šperků můžete využít také gravírování a zanechat tak osobní vzkaz, který dokonale vyjádří Vaše city.

Pro sestru nebo nejlepší kamarádku

Mezi sestrami a nejlepšími kamarádkami často vznikne velmi silné pouto. Tráví spolu většinu času a stávají se tak nerozlučitelnou dvojkou. Takový krásný vztah si zaslouží i speciální dárek!

Co takhle originální náramek jako vzpomínka na společné zážitky? Kolekce Beads a Charms nabízí nápadité přívěsky a korálky, které budou symbolizovat všechny úžasné chvíle a dobrodružství, které jste spolu zažily.

Foto: APART
Chcete překvapit dárkem, který se bude lišit od ostatních? Tak vyrobte vlastní šperk!

Pro ty nejmenší

Na Vánoce se bezpochyby nejvíce těší děti. Celý den s nadšením očekávají příchod Ježíška a pohled na jejich rozzářené oči během rozbalování dárků je k nezaplacení.

V APARTu najdete rozmanitý sortiment šperků a hodinek, které si Vaše děti okamžitě zamilují. Kolekce Kids zahrnuje spoustu barevných doplňků s oblíbenými motivy, které byly inspirovány

fantaziemi a světem těch nejmenších. V nabídce jsou také produkty z licencované kolekce od Disneyho a Marvelu, ve kterých se objevují hrdinové z nejpopulárnějších filmových trháků!

Foto: APART
Není nic dojemnějšího než vidět rozzářené dětské oči při rozbalování vánočních dárků

Dárky můžete nakupovat z pohodlí domova na apart.cz nebo navštívit kamenné prodejny po celé České republice.

Foto: APART
APART Vám přeje ty nejtřpytivější Vánoce!

Další články

Načítám