Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Koupelna je jedním z míst, kde trávíme hodně času. Občas je dokonce koupelna naším jediným místem, kde máme čas jen sami pro sebe, kde relaxujeme a dobíjíme baterky. Jak na to, abychom si tento čas, co nejvíce užili?

Je to jasné: musíme se v koupelně hlavně cítit dobře

Foto: CuraPura.cz by Rudy Profumi
Více

Foto: CuraPura.cz by Rudy Profumi

Komerční sdělení

Je důležité, jak tento prostor vypadá a jak na nás působí. Ideální jsou nadčasové velkoformátové obklady v přírodních odstínech, jednoduchost a střídmost. To je heslo současných interiérů, které oživujeme právě doplňky. Mezi doplňky patří i přípravky, které používáme. Hýčkejme se a mějme rádi sami sebe, kde více než právě v koupelně si můžeme dopřát kvalitní péči o sebe, své tělo a duši?

Lze vůbec sladit doplňky?

Foto: CuraPura by Rudy Profumi
Více

Foto: CuraPura by Rudy Profumi

Komerční sdělení

Asi každý z nás si někdy koupil dózu na tekuté mýdlo. S čím ji ale sladit, s držákem na WC a štětkou? To je trochu smutné a nás to vůbec neuspokojuje. Ať se jedná o levnější či dražší produkt, po čase se z těchto flakónů vždy sloupne stříbrný lak, pumpička nefunguje a celé to vypadá nehezky. Měníte jen náplň a obal je stejný. Takže lze vůbec sladit tyto doplňky? Ano lze! Rudy Profumi, rodinná značka z Milána založená roku 1920, přináší luxusní kolekci pro péči o tělo i ruce inspirovanou tradičními majolikovými motivy. Vše je sladěno do nejmenšího detailu se skvělými vůněmi a BIO aloe verou. Exkluzivní distributor pro Českou republiku je Curapura.cz a v nabídce jsou i kompletní dárkové sady.

Změna je život

Foto: CuraPura by Rudy Profumi
Více

Foto: CuraPura by Rudy Profumi

Komerční sdělení

Nebojte se experimentovat, změnou designu přípravků v koupelně si dopřejete „za málo peněz hodně muziky.“ Náš mozek se dá oklamat jednoduchým trikem: stačí například dát jinou barvu ručníků a přejít na jinou vůni z nabídky Rudy Profumi a koupelna ihned vypadá jinak. Tato drobná změna nastartuje váš mozek a uspokojí stejně, jako kdybyste přestavěli celou místnost. Vyberte si z mnoha unikátních barevných stylů a vůní a s každou změnou ročního období si můžete dopřát tuto malou odměnu v podobě jiného designu a vůní vaší oblíbené kosmetiky.

Ale co když je naše koupelna starší, nebo má výrazné barvy?

Foto: CuraPura by Rudy Profumi
Více

Foto: CuraPura by Rudy Profumi

Komerční sdělení

Nevadí. Stará, nová, barevná, či neutrální, z bohaté nabídky si určitě vyberete variantu, která se hodí i do vaší koupelny. Rozmanitost stylů a vůní, od těch neutrálních, jemných, které vzdávají hold italským městům, jako jsou Benátky, Řím, Milano, Portofino, přes unikátní květinové, citrusové, ambrové vůně a flakony s větší barevností, jako je Amalfi Peony, Sardinian Sun, Iris of Capri, Olive oil. Luxusní design, kvalitní složení a skvělé vůně, to je motto značky Rudy Profumi, která myslí také ekologicky. Všechny obaly jsou z PET a jsou plně recyklovatelné. K mýdlům jsou k dispozici také náhradní náplně, právě pro co nejmenší zatížení naší planety, co se týče produkce odpadů.

A hodí se něco i do kuchyně?

Foto: CuraPura by Rudy Profumi
Více

Foto: CuraPura by Rudy Profumi

Komerční sdělení

Samozřejmě, že ano! I v kuchyni si přece každý z nás před i během vaření často myje ruce. Tak proč neoživit svůj interiér v kuchyni mýdlem, které je designové, luxusní a které zároveň pečuje o naše ruce, aniž by je vysušovalo? Následnou péči můžeme doplnit i krémem na ruce ve stejném designu. Ruce o nás hodně prozradí, dopřejme jim kvalitní péči. Tak na co čekáte? Udělejte si radost nebo podarujte své blízké, Vánoce se blíží. S kosmetikou Rudy Profumi nešlápnete vedle.

Další články

Načítám