Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je známá svým zdobným způsobem oblékání a potrpí si na výrazný bytový design. Když se manželce fotbalisty Davida Limberského Lence Limberské narodila dcera Lilien, dalo se očekávat, že ji bude oblékat jako princeznu. „Strašně jsem si přála holčičku. Když jsem zjistila, že se mi narodila holčička, tak jsem byla velmi šťastná. Tím ale nechci říct, že kdyby to byl kluk, tak šťastná nejsem,“ řekla Super.cz Lenka s nadšením.

V oblékání Lilien do krásných kousků se Lenka ráda realizuje, ale chybí jí příležitosti, kam zdobné a luxusní kousky nosit. „Nakoupila jsem pro ni spoustu krásných věcí. V této zvláštní době, kdy se nikam moc nesmí, v tom chodí jen doma,“ krčí rameny Lenka. „Lilien není ale ukázková holčička. Mašličky z vlasů strhává, nelíbí se jí to,“ směje se.

Lenka se tetelí v nakupování krásných kousků pro dceru, její manžel David ale nezaostává. „K prvním narozeninám dostala růžový range rover. Zatím si ale vybírá hračky, které nejsou hračkami. Vytahuje krabičky, hrnce, všechno, s čím by si hrát neměla,“ smála se Lenka Limberská.

Reklama

Další články

Načítám