Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Objevte interaktivní elektronické hračky pro děti, které je nejen zabaví, ale také naučí mnoho nového. Každý ajťák přece musel někde začít.

Pořiďte svým malým dětem interaktivní hračky, které rozvíjejí pozitivní náhled na technologie. Připravte je tak na život v dnešním technickém světě a zároveň je učte nové věci a dovednosti.

Mravenečkův tablet pro ty nejmenší

Dobrou orientaci v moderních technologiích můžete s dětmi trénovat již od raného dětství. Mravenečkův tablet od značky Teddies je vhodný pro děti od 1 roku. Tablet je dotykový a učí děti barvy, říkanky i básničku Polámal se mraveneček. Ovládání je intuitivní a velmi snadné.

Díky krásným tématům a ilustracím si děti hračku oblíbí a učení bude probíhat zcela mimovolně. Hra s tímto tabletem navíc rozvíjí jemnou motoriku a zrakové i sluchové vnímání. Jak funguje se podívejte na inspirativním videu.

Foto: Teddies
Hračky pro děti plné barev a zábavy

Veselý mobil pro děti od 3 let

Mít mobil je cool. I ten, co umí vyprávět pohádky, říkanky nebo zpívat písničky. Veselý mobil umí pohádky O veliké řepě a Pohádku o Budce, písničky Kočka leze dírou, Mámo, táto v komoře je myš a jiné. Mezi říkanky, které se vaše děti díky Veselému mobilu naučí, patří Vařila myšička kašičku, Dupy, dupy, klapy, klapy a další.

Foto: Teddies
Hračka plná rozvoje a zábavy

Vaši malí technologové se budou s Veselým mobilem od Teddies bavit i učit nové věci. Telefon přehrává zvuky příchozí zprávy i telefonu. Hlasitost lze snadno ovládat tlačítky + a -, a přizpůsobit tak hlasitost aktuálním potřebám dítěte i celé vaší rodiny.

Vybrat zábavu pro děti, která je bude bavit, a zároveň učit nové věci, je snadné. Co všechno mobil umí najdete na tomto videu.

Tipy na jiné dárky pro děti najdete v našem dalším článku. Mraky hraček pak v online hračkářství mrakyhracek.cz.

Další články

Načítám