Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lily Allen (38) vyrazila na udílení cen Fashion Awards v overalu Fendi a předvedla svou štíhlou figuru. Zpěvačce to velmi slušelo, ovšem díky střihu předvedla i vystupující žebra. Fanoušci se o zpěvaččinu váhu dlouhodobě strachují a dávají to najevo.

„Bojím se o tebe, Lily, nikdy jsem tě neviděla tak hubenou. Fanouškům na tobě záleží, i na tvém zdraví. Milujeme tě. Prosím, opatruj se,“ komentovala jedna ze sledujících video, o které se Lily podělila v červenci.

„Nikdy jste neviděli, jak vypadám, když jsem dva roky čistá, nekouřím a cvičím každý den,“ odpověděla dotyčné zpěvačka.

Z další odpovědi ale bylo znát, že ji komentáře rozladily: „Opravdu, kde to berete? Nevíte nic o mně ani o mém životním stylu. Jak se opovažujete?“

Lily v minulosti bojovala se závislostí a nijak se tím netají. K hubnutí si dopomáhala prášky například během turné v roce 2014. A vytvořila si na nich závislost. To je naštěstí minulostí, s drogami skoncovala dávno a dva roky se nedotkla ani alkoholu.

V loňském roce se Lily podruhé provdala. Vzala si herce Davida Harboura. Z prvního manželství má dcery Marnie (9) a Ethel (10).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám