Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačce Charli XCX se stal pořádný trapas. Při udílení australských hudebních cen ARIA vyhlašovala na dálku výherce v kategorii nejlepší popová píseň. Když gratulovala vítězům, kterými se stali zpěváci Kid Laroi a Justin Bieber, sklouzlo jí ramínko a na kameru vykouklo celé její prso.

Zpěvačka okamžitě propukla v smích, a protože si umí udělat legraci sama ze sebe, podělila se o cenzurovanou verzi videa i na svém instagramovém profilu.

Fanoušci ji v komentářích podpořili vysmátými smajlíky a vzdávali jí hold za to, že se nenechala vykolejit. Jiní ji zase litovali, což vzhledem k její reakci ani nebylo třeba.

Charli se nebojí vyzývavých modelů, často je ji ve videoklipech nebo na červeném koberci vidět v sexy outfitech bez spodního prádla. Saténové černé šaty na ramínka, které oblékla tentokrát, rozhodně nebyly nejodvážnějším kouskem z jejího šatníku, přesto díky nim dopřála australským fanouškům podívanou, jakou zřejmě nečekali.

Reklama

Další články

Načítám