Hlavní obsah
Článek

Už třetí část svého Deníku ajťáka vydal herec Lukáš Pavlásek (45). Jako spisovatel je mnohem úspěšnější, než byl v roli tanečníka ve StarDance. "První Deník ajťáka vyšel v roce 2015 a na české poměry už je to bestseller, protože se blíží prodeji 10 tisíc kusů," pochlubil se nám.

V našem rozhovoru těm, kteří jeho ajťáka, který hledá místo v lásce a v životě, ještě neznají, lehce přiblížil děj příběhů, které třetí částí trilogie Rok ajťáka pravděpodobně ukončí. Nás na jeho křtu zaujal název vydavatelství, v němž knihu publikoval. Jmenuje se totiž Vládce všech galaxií.

"Je moje, kdysi jsem si ho založil, některé knížky tam vydávám, jiné ne," vysvětloval Pavlásek, jehož publikační činnost je bohatá. "Ten název jsem vybral proto, že když si založíte vydavatelství, tak se to musí uvádět v pořadí jméno a název. Líbí se, když zazní: Lukáš Pavlásek, Vládce všech galaxií," pobavil nás Lukáš, který během lockdownu napsal také divadelní hru a dvě knihy pro děti.

V našem videu se můžete podívat i na scénku, kterou Pavlásek na křtu zinscenoval se svými dvěma kmotry, krásnou herečkou Bárou Jánovou (34) a zpěvákem Radkem Bangou (42).

Reklama

Další články

Načítám