Hlavní obsah
Článek

Něco takového se jí stalo poprvé v životě. Veronika Lálová (32) je zkušená tanečnice a na zranění na tanečním parketu rozhodně není zvyklá. Tentokrát však její trénink nedopadl dobře a s kolegou se při jedné ze zvedaček ošklivě zranili.

„S kamarádem a tanečníkem Andrém spolu tančíme mimo jiné choreografii brazilské samby a lambady. Nikdy jsme se s nikým nezranili. Tentokrát se nám jedna zvedačka, kterou jsme tančili snad milionkrát, nepovedla,“ svěřila se Super.cz Veronika, která musela se svým kolegou do nemocnice.

„Andrému jsem pohnula s chrupavkou a museli mu rovnat nos. Já mám zhmožděné zápěstí. André bude úplně v pořádku snad velmi brzy, já snad také,“ svěřila se Veronika, která je vděčná za pomoc lékařů. Z tréninku jsme jeli hned do nemocnice Bulovka a musím poděkovat za profi a velmi lidský přístup,“ svěřila se nám tanečnice, která si letošní StarDance prošla po boku herce Pavla Trávníčka (73).

Veroniku čekají ještě taneční lekce a také se ještě objeví v populární soutěži. „Ještě mě čekají lekce a vánoční choreografie s dětmi. A taky poslední díl StarDance. Vystoupení mám bohužel všechna zrušená, to mi je velmi líto, protože mě to nabíjí energií a taky samozřejmě živí,“ dodala Veronika, která doufá, že bude mít ruku brzy v pořádku.

Reklama

Další články

Načítám