Hlavní obsah
Článek

Krásná Kristina Kloubková (35) se vzdala vystupování na divadelních prknech. Její fanoušci ji tak už nadále nebudou vídat v představení Kleopatra ani v dalších muzikálových představeních. Sympatická kráska se ale kariéry u divadla nezahazuje nadobro. Divadelní pauza je prý pouze dočasná.

„Jelikož čekám miminko, tak jsem tancování omezila. Chci být zodpovědná maminka," říká Kloubková, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Tanečnici, choreografku, herečku a moderátorku během těhotenství netrápí žádné potíže, ale přece jen nechce nic riskovat. „Jako jedna z mála mám bezproblémové těhotenství, ale nechci pokoušet štěstí," říká Kristina, která hodlá i nadále hlásit odpolední Televizní noviny s kolegyní Renátou Czadernovou (27). „V televizi hodlám pracovat tak dlouho, jak jen mi to zdravotní stav dovolí," říká.

Kudrnatou krásku jsme naposledy sice potkali na půdě divadla Broadway, šlo ale podle jejich slova pouze o náhodu. „Byla jsme se podívat za kamarády. Chtěla jsem zjistit, jak se jim daří," vysvětlovala svou přítomnost na divadelní půdě Kristina.

Kloubková vyloučila možnost, že by se do porodu vdala za otce svého nenarozeného dítěte Karla Moravce. „Myslím si, že dítě je dostatečným důkazem lásky a papíry na náš vztah zatím nepotřebujeme," říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám