Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Christine Quinn (33) je hvězdou oblíbené netflixové reality show Makléři z Hollywoodu. V květnu se stala maminkou a o porodu syna Christiana se rozpovídala v aktuálně uvedené 4. sérii. Zážitek to pro ni byl přímo hororový.

„Museli mi dělat akutní císařský řez, miminku přestávalo bít srdce, mně taky a jedna ze sester řekla manželovi, ať si okamžitě vybere, koho z nás mají zachránit,“ popisovala kolegyním v slzách. Její muž Christian Richard pochopitelně řekl, ať zachrání oba.

Chlapeček vycházel bokem a měl omotanou pupeční šňůru kolem krku. Lékaři se proto okamžitě rozhodli pro císaře.

„Pamatuji si, než mě uspali, tak jsem slyšela, jak mu zpomaluje srdce. Báli se, že mu přestane bít úplně. To je poslední, co jsem slyšela. Byla to noční můra. Doslova noční můra. Měli jsme štěstí, že jsme opustili nemocnici všichni tři. Jsme za to vděční každý den,“ popsala v slzách.

Christine po děsivém zážitku pochopitelně přehodnotila své životní priority a už se nezabývá malichernostmi. Malý Christian se má naštěstí čile k světu.

„Je to světlo mého života. Nikdy bych nevěřila, že mohu někoho milovat víc než sebe. Už se nezabývám jenom sebou, ale chci být hlavně dobrou matkou a vzorem svému synovi,“ nechala se slyšet.

Reklama

Další články

Načítám