Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Spánek tvoří podstatnou část našeho života a na jeho kvalitě často záleží jak pracovní úspěch, tak dobrá nálada. Těžko byste proto hledali lepší dárek než pohodlný spánek. Vybrali jsme 5 nejoblíbenějších matrací, které jsou pro pohodlný spánek jako stvořené. Paleta jejich předností je široká. Proto si vybere i ten nejnáročnější milovník spánku. Vyberte si matraci, která vyhovuje právě Vám.

Welness či maximální komfort? Proč ne obojí…

Foto: M.D. OMEGA INVEST
Více

Foto: M.D. OMEGA INVEST

Komerční sdělení

Užijte si jednu matraci na dva způsoby. Z jedné strany si užívejte masážní vlastnosti a z druhé, hladké strany, zase maximální pohodlí. Na matraci Paris si spánek opravdu užijete i díky použití několika druhů pěn v několika různých zónách po celé délce. Tyto zóny se starají o to, aby se maximálně přizpůsobily Vašim křivkám a uvolnily svalstvo během spánku. Jistě oceníte i odolný prošívaný potah z dutého vlákna, který je hypoalergenní a s výtažky Aloe vera?

Měkká nebo tvrdší matrace? Vybere si každý

Foto: M.D. OMEGA INVEST
Více

Foto: M.D. OMEGA INVEST

Komerční sdělení

Váháte, zda zvolit tvrdší nebo měkčí matraci? Matrace Relax Vám umožní pouhým otočením vyzkoušet obě varianty. Nabízí jednu stranu touhou a druhou měkčí. Díky ergonomickému zonování bude mít Vaše tělo i páteř správnou oporu a komfort v každé poloze, ať už spíte na zádech, na břiše nebo na boku. Pokud máte v noci problém s pocením, tato matrace je pro Vás jako dělaná. Díky struktuře pěny, která se podobá mořské houbě, je zajištěno vynikající odvětrání. Vyzkoušejte tuto oblíbenou matraci a dostanete od nás nyní jako dárek polštář zdarma!

Dostupný komfort pro náročné

Foto: M.D. OMEGA INVEST
Více

Foto: M.D. OMEGA INVEST

Komerční sdělení

Matrace Zeus Aloe Vera dokáže uspokojit i náročné zákazníky, kteří potřebují ortopedickou matraci vysoké kvality. Elastické taštičkové pružiny poskytují kvalitní oporu a díky hustotě pružin (289 pružin na m2) na ni můžete kvalitně spát v jakékoli poloze. Matraci proto můžete bez obav položit na tvrdý a rovný podklad. Potah z dutého vlákna je hypoalergenní a hravě ho sejmete díky všitému zipu ze tři stran. Využijte akční nabídky a pořiďte si nyní tuto oblíbenou matraci s dárkem v podobě polštáře zdarma!

Nejprodávanější matrace s paměťovou pěnou

Foto: M.D. OMEGA INVEST
Více

Foto: M.D. OMEGA INVEST

Komerční sdělení

Nejpoptávanějším typem matrace jsou ty s paměťovou pěnou. Matrace Faraon je jedničkou v této kategorii. Díky kombinaci paměťové pěny, zónového jádra a kokosu se budete každé ráno probouzet nabití energií, bez proleženin a bolavých zad. Tato matrace dokáže opravdu skvěle uvolnit svalové napětí během spánku, takže se na její kvality můžete spolehnout i po opravdu náročném dni. Dopřejte si výhody této jedinečné matrace nebo ji věnujte v podobě dárku Vašim nejbližším. K nákupu matrace nyní nabízíme polštář zdarma!

Zlatá střední cesta

Foto: M.D. OMEGA INVEST
Více

Foto: M.D. OMEGA INVEST

Komerční sdělení

Matrace Memory WELL PUR nevytváří protitlak vůči tělu. Při horkých letních dnech oceníte jejich schopnost ochlazovat. Naopak v zimní počasí velmi dobře zahřejí. Proto si sladký spánek na této matraci můžete vychutnávat opravdu dlouho a ráno se probudit naprosto svěží a plní energie. Dále je často poptávaná pro svoji snadnou údržbu, prodyšnost a univerzálnost. Tuto oblíbenou matraci jinde nenajdete, proto neváhejte a využijte její dostupnosti za akční cenu.

Další články

Načítám