Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natáčení seriálu Cesty domů se po pauze opět rozjelo naplno. Jenže jak to tak bývá, po Vánocích, které většina herců trávila na horách, se nikomu do práce nechtělo. Vendulka Křížová dokonce málem nedorazila, protože s rodinou zapadli na horách sněhem.

„Byli jsme s rodinou na horách a přes noc zapadli sněhem. Bála jsem se, jestli se vůbec dostanu domů,“ přiznala herečka.

Také Petr Konáš, seriálový Šimon Kosík, přijel na natáčení rovnou z hor. „Na kolegy se samozřejmě pokaždé těším, ale tentokrát se mi opravdu nechtělo. Téměř od Štědrého dne jsem byl s partou na horách. Nejdřív tam bylo poměrně ošklivě, ale pak připadl sníh a na ‚prkně‘ se krásně jezdilo, takže se mi z toho zasněženého svahu do upršené Prahy opravdu nechtělo,“ líčil Konáš.

Také Petra Horváthová litovala, že vánoční svátky nejsou delší. „Měla jsem svátky hodně hektické a jezdila sem a tam, takže jsem si vlastně ani na chvíli neodpočinula. Byla jsem s partou na horách, pak jsem jela za rodiči na Vánoce a pak vyrazila za kamarádkou do Košic. A pak zase zpět na natáčení,“ popsala Horváthová.

Reklama

Další články

Načítám