Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Šafářová (37) snad nikdy nevypadala lépe. Dva roky po porodu dcery Leontýnky má na sebe více času, snaží se o sebe pečovat a neuvěřitelně jí to sluší. Změnila styl líčení, pryč jsou silné oční linky a užívá si více přirozenosti.

"Člověk se o sebe stará trochu jinak. Určitě víc a je to jednodušší. Nejlépe se cítím přirozeně, lehce nalíčená," řekla Super.cz bývalá tenisová hvězda.

Ráda se svěří do rukou profesionálů. "Celý život se člověk pořád v tenisovém světě potí, vlasy má v culíku. pak jako máma je to podobné. Culík tedy zůstal. O to příjemnější je přijít a nechat se učesat od profesionála," prozradila na otevření nového pop-up storu na pražském Zličíně.

Lucie se stará nejen o vizáž, ale samozřejmě i o postavu. Sportem stále žije. "Sport je můj život, baví mě se udržovat, chybělo by mi to, kdyby to tak nebylo. Cvičím to, co mě baví. Tenistka musí mít určité partie silnější, než by třeba chtěla, to už teď nemusím," dodala Šafářová.

Také prozradila, jestli je v plánu druhý potomek. "Uvidíme, není čas to komentovat. Velkou rodinu mám už teď, necháváme tomu volný průběh," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám