Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diana Kobzanová (42) nepatří do skupiny těch lidí, kteří nějak výrazně slaví se svými přáteli loučení se svobodou a většinou se ani neúčastní zapíjení přírůstku do rodiny. Poté, co včera porodila její blízká kamarádka Pavla Vrbová dceru Julii ale modelka udělala výjimku.

„Řekla jsem si, že nebudu riskovat zdraví toho malého caparta a že mu připiju na zdraví," říká Diana. Jelikož se modelka šťastnou novinu dozvěděla včera těsně před půlnocí a neměla doma vůbec žádný alkohol, musela se vydat splnit úkol do nejbližšího baru. „Nikdo z mých přátel neměl čas a přítel byl zrovna mimo město a tak jsem se vydala na panáka sama jen se psem. Dopadlo to tak, že jsem nakonec seděla na baru s úplně cizím podnapilým pánem. Aby to stálo za to, tak jsem do sebe kopla hned pět panáků Jägermeistera. Dnes je mi tak špatně, že jsem se modlila ke všem svatým," s humorem sobě vlastním popisuje rázná krasavice.

Moderátorka si dnes už telefonovala s otcem miminka, podnikatelem Janem Vrbou, a prosila ho, aby výrobu dalšího potomka naplánovali až na dalekou budoucnost. Další nepříjemnou opici v brzké době by prý už křehká blondýnka nemusela přežít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám