Hlavní obsah
Článek

První společné Vánoce ve třech bude letos slavit Veronika Stýblová. Zpěvačka skupiny Verona přivedla v březnu na svět prvorozeného chlapečka Sebastiana. S manželem se tak připravují na první vánoční svátky jako rodina, čemuž také předcházelo tematické focení.

„Na první společné Vánoce ve třech se moc těšíme. Sebík už začíná pomalu ťapat, tak se jen s manželem obáváme, co s vánočním stromečkem. Všechno ho moc zajímá, tak abychom ho nemuseli pověsit vzhůru nohama nebo ozdobit až od půlky,“ svěřila se Super.cz Veronika, která má období konce roku ráda a vždy si ho užívá.

„Posloucháme vánoční písně, manžel pomáhá obalovat řízky, ochutnává salát a chystá vánoční tabuli. Společně zdobíme stromeček, rozkrajujeme jablíčko a trávíme příjemné chvíle spolu. Během svátků objíždíme rodinu nebo ona nás. Jelikož jsme vážně velká rodina, tak bychom potřebovali místo dvou dnů alespoň čtyři,“ řekla se smíchem zpěvačka, která je ráda, že i vánoční focení s malým synem dopadlo na jedničku a budou mít vzpomínku na jejich první společné svátky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám