Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud vás už jen při pouhé myšlence na čas strávený při úklidu v gumových rukavicích a věčně špinavou vodu v kýblu polévá studený pot, vsaďte na moderní technologie. Zapomeňte na hadr, kýbl i smeták a dejte šanci nové generaci čističů podlah.

Podlahové čističe byly vyvinuty z osvědčených profesionálních strojů a stanou se vaším nejlepším pomocníkem při úklidu. Kdo by nechtěl stále čistou podlahu bez zbytečné námahy, že? V jednom kroku tak z podlahy seberete veškeré nečistoty, vytřete čistou vodou s čistícím prostředkem a zároveň podlahu i vysušíte. Systém předního kartáče nebo válečku namáčeného vodou se saponátem podlahu vytře do čista a vzadu špinavou vodu sebere druhý váleček nebo odsaje vysavač, známe jistě všichni ze supermarketů. Nyní jej můžete mít ve velikosti běžných tyčových vysavačů i u vás doma.

Čistič z podlahy spolehlivě posbírá veškeré hrubé nečistoty a odsaje z podlahy i špinavou vodu

Podlahové čističe šetří váš čas i vodu

Když se vám při deštivém počasí proběhne pes nebo kočka po zrovna vytřené podlaze nebo děti běhají neustále sem a tam a s přezouváním se nezatěžují, nezbývá než mít po ruce kýbl s mopem a ihned za nimi vždy znovu vytřít. Mnohem pohodlnější , než pořád vyndavat mop, kbelík s vodou, brát si rukavice a ždímat špinavý hadr, je mít po ruce podlahový aku čistič a zmáčknout jedno tlačítko.

Foto: DOMO - ELEKTRO
Podlahový čistič – sebere nečistoty, vytře, vysuší

Také jistě znáte ten pocit, kdy pečlivě uklidíte místnost vysavačem a vzápětí se vrhnete na vytírání, aby na podlaze nezbylo ani smítko prachu a zjistíte, že pořád ještě někde zbývají nějaké vlasy, nebo jste nějaký kout zapomněli vysát. S podlahovým čističem zvládnete obě činnosti najednou. Čistič z podlahy spolehlivě posbírá veškeré hrubé nečistoty a odsaje z podlahy i špinavou vodu. Navíc díky efektivně vlhčenému rotačnímu válci ušetříte až 90% vody oproti běžnému vytírání.

Co je a jak pracuje podlahový čistič?

Elektrický aku čistič podlah umožňuje v jenom kroku sebrat z podlahy nečistoty, vyčistit podlahu a vysušit přebytečnou vodu. Nespornou výhodou podlahového čističe jsou oddělené zásobníky na čistou a špinavou vodu integrované na těle přístroje. Díky nim již není potřeba s sebou poponášet kbelík a ždímat špinavý mop, ani jej namáčet do čisté vody.

Na výběr máte ze dvou systémů čištění. První a jednodušší systém pracuje na principu dvou protiběžných válců, kdy přední válec smáčený neustále čistou vodu se saponátem sbírá nečistoty do odpadní nádržky a vytírá podlahu. Druhý válec pak ihned podlahu suší a dočišťuje. S tímto

jednoduchým, ale účinným systémem pracuje například podlahový čistič DOMO DO235SW.

Foto: DOMO - ELEKTRO
Systém čištění pomocí protiběžných válců – model DOMO DO235SW

Druhý systém pracuje s výkonným odsáváním nečistot a špinavé vody do odpadní nádržky. Rotační válec spolu s výkonným odsáváním tak dokáže z podlahy sebrat i velmi hrubé nečistoty, či vysušit rozlitý nápoj a podlahu zároveň do čista vytřít. S tímto účinným systémem pracuje například podlahový čistič s odsáváním DOMO DO236SW.

Foto: DOMO - ELEKTRO
Systém s odsáváním – model DOMO DO236SW

Další články

Načítám