Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký country zpěvák Jimmie Allen (36) a jeho manželka Alexis zažili asi nejhorší momenty, jaké mohou rodiče potkat. Jejich pětitýdenní dcerku Zaru převezli do nemocnice poté, co přestala dýchat. Holčička je už naštěstí stabilizovaná a Allen se na sociální síti pustil do lékařů, kteří ji několik hodin před hospitalizací prohlíželi a podle něj zanedbali péči.

„Pozor, lékaři,“ začal svůj post. „Pokud vám rodiče měsíční pacientky říkají, že špatně dýchá, a vy jí jen změříte teplotu a poslechnete si srdce, najděte si jinou kariéru. Máte zachraňovat životy!“ nebral si servítky.

„Kvůli líným doktorům, kteří naši dceru poslali domů, o pár hodin později ztratila barvu a přestala dýchat,“ rozohnil se a následně poděkoval doktorům z jiné nemocnice, kam Zaru převezli, že dceru oživili.

O několik dní dříve se zpěvákova žena na sociální síti svěřila, že má nemocné obě dcery, Zaru i roční Naomi. I ona se vyjádřila k událostem uplynulých dní.

„Včera ráno nás poslali z jedné nemocnice domů a ve dvě ráno dalšího dne jsme skončili na pohotovosti druhé. V podstatě, pokud vaše dítě nemá modré rty, nebudou se vámi zabývat,“ nechala se slyšet.

Doplnila, že v ordinaci s nemocnou dcerou strávili maximálně 10 minut, a dodala, že i ji samotnou přístup lékařů vyděsil. Alexis je totiž původním povoláním zdravotní sestra.

Závěrem u fotky spokojeně dřímající Zary poděkovala sledujícím a fanouškům za podporu s tím, že doufá, že následující dny jim s manželem přinesou víc odpovědí.

Reklama

Další články

Načítám