Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lawrence (33) se v novém rozhovoru pro Vanity Fair rozpovídala mimo jiné o incidentu, při kterém jí šlo o život. V létě 2017 cestovala soukromým letadlem z rodného Louisville v Kentucky do New Yorku, když letoun začal mít problémy.

Jeden z motorů selhal a herečka si v tu chvíli byla jistá, že zemře. „Začala jsem v duchu pomalu vysílat zprávy rodině. Něco ve stylu, že jsem měla hezký život a je mi to líto,“ popsala momenty jako vystřižené z katastrofického filmu.

Nejvíc jí ale bylo líto fenky Pippi, která jí celou dobu seděla na klíně. „To bylo to nejhorší. Malý drobeček, který za nic nemohl,“ vzpomínala oscarová herečka.

Když pak zahlédla runway, začala se modlit: „Prosím, bože, ať to přežijeme. Možná budu popálená a bude to bolet, ale prosím, ať přežijeme. Jen mi dovol, ať nepřijdu o vlasy. Nenech mě zemřít plešatou.“

Herečce ani zbytku cestujících, mezi nimiž byli i její dva bratři, se tehdy naštěstí nic nestalo. Když pak byla Jennifer nucená sednout do letadla znovu, musela se posilnit alkoholem. „Létání je děsivé a já to musím podstupovat neustále,“ dodala k věci.

Naštěstí si od létání může dát na čas pohov. S manželem Cookem Maroneym totiž čeká svého prvního potomka. Na miminko se podle zdrojů z jejího okolí velmi těší, po rodině prý toužila dlouho.

Fanoušci se mohou na Lawrence těšit ve snímku K zemi hleď!, v němž si zahrála po boku Leonarda DiCapria. Film uvede Netflix koncem roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám