Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda britské reality show The Only Way Is Essex Chloe Sims (40) zvolila na akci ITV Palooza róbu, která ji trochu potrápila. Už při příchodu se jí vlečka zamotávala do bot a stejný problém měla i při focení.

Televizní hvězda se sama nedokázala vyprostit ze zajetí látky, a tak jí musela přispěchat na pomoc kolegyně. Přitom stačilo málo a mohlo jí ze sexy modelu vykouknout víc, než bylo v plánu. Celé nohy jí totiž odhaloval vysoký rozparek a bujné silikony při předklánění jen tak tak držely ve výstřihu.

Chloe je pověstná hlubokými výstřihy, svých předností je si dobře vědoma, a tak je neváhá vystavit na odiv. Obdobně tomu bylo i začátkem měsíce, kdy oslavila 40. narozeniny. I tehdy vynesla rudou róbu, v níž vyniklo její poprsí.

Sims není jedinou slavnou dámou, kterou v poslední době na červeném koberci pozlobil outfit. Obdobný problém s vlečkou řešila na nedávné premiéře například Amal Clooney. Lady Gaga se zase při pózování rozmáchla příliš a ukázala i spodní prádlo.

Reklama

Další články

Načítám