Hlavní obsah
Článek

Má za sebou náročnou tenisovou sezónu. Karolína Plíšková (32) proto vyrazila s manželem Michalem Hrdličkou (35) na zaslouženou dovolenou. V minulosti si pár v tomto období užíval v Mexiku či na Maledivách, nyní padla volba na Bahamy, konkrétně si dvojice užívá na ostrově Paradise.

Bývalá tenisová jednička se na sociálních sítích pochlubila momentkami z pláže. Postavu by jí mohla závidět nejedna kráska z obálky časopisu Sport Illustrated. Její fotky v plavkách se okamžitě dočkaly pochvalných komentářů. Karolínina sestra Kristýna Plíšková připsala vtipnou poznámku: „Kam’s dala špíčky?“

Plíšková se nebojí dát na odiv své ženství. I když je tělem a duší sportovkyně, je ráda, když jí to sluší. „Musíme reprezentovat nejen na kurtu, ale i mimo něj,“ svěřila se v minulosti v rozhovoru pro Super.cz a dodala: „Je potřeba, aby nás lidi viděli jinak než na kurtu.”

Manželé, kteří letos v červenci oslavili třetí výročí svatby, v karibském ráji nejsou úplně sami. Společnost jim dělala také Olga Savchuk, která je už dva roky Karolíninou trenérkou.

Reklama

Další články

Načítám