Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kouzelný kotlík, který po přidání všech ingrediencí vyčaruje plyšového mazlíčka, je letošní hvězdou v seznamu dětských přání. Zjistěte, proč patří mezi hitovky.

Nechte děti bavit se samotné nebo se k nim přidejte a vraťte se do dětství plného kouzel. Magický kotlík Magic Mixies umí vykouzlit plyšového mazlíčka, který vydává spoustu zvuků. Stane se novým kamarádem, který má nejen své nálady, ale má taky co říct.

Jak na to

Stačí do kotlíku přidat vodu, třikrát zaklepat na jeho okraj a začít čarovat. V přiloženém návodu najdete přesný postup, jak s dětmi přidávat přiložené přísady a dočkat se tak kýženého výsledku.

Kotlík je interaktivní a sám dětem napoví co dělat. V závěru kouzla z kotlíku vystoupá mlha a děti objeví svého nového kamaráda.

Foto: TM Toys
Kouzelný kotlík Magic Mixies s čarovnou mlhou

Co jsme vykouzlili?

Hlavní hvězdou tohoto čarování je plyšák Mixie. Na čele má magický krystal, který ukazuje, jakou má zrovna náladu. Reaguje na dotek ruky i kouzelné hůlky a vydává při tom více než 50 různých zvuků a reakcí.

Kromě Mixieho si mohou děti vyčarovat téměř cokoli a kolikrát budou chtít. Stačí dát věc do kouzelné truhličky a začít v kotlíku znovu čarovat.

Foto: TM Toys
Magic Mixies je skvělým kamarádem, který má svůj názor

Pořiďte dětem kouzelnou hračku a sledujte jejich zábavné chvíle. Najdete v online hračkářství mrakyhracek.cz. Jiné tipy na hravé dárky objevíte v našem dalším článku.

Další články

Načítám