Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Martin Pohl, kterého znáte pod přezdívkou Řezník, se na Českém slavíkovi stal vítězem kategorie hip hop & rap. Na udílení cen dorazil ve fraku a masce, která zahalovala celý obličej kromě nosu. Zatímco hvězdy v sále kvůli covidové situaci seděly v rouškách, on byl v masce, která rozhodně nebyla ochranou proti nemoci covid-19.

"Přesně takhle, jak mě teď vidíte, chodím úplně všude. Nos maska nezakrývá. A to ještě nevíte, že jsem nakažený," tvrdil Super.cz Řezník, snad v žertu.

Na galavečeru stihl pozurážet českou pop music, hvězdy v sále i zkritizovat Českého slavíka. Na kameru Super.cz ale řekl, že má z ceny radost, a poděkoval fanouškům.

"Mám radost, protože jsou to hlasy od mých fanoušků, kteří ukázali, že mají sílu. Nemyslím si, že bych byl nejpopulárnější hiphopový umělec, ale mám silnou fanouškovskou základnu. Dokázali se sjednotit a dostat mě sem," řekl. "Interpreti by tady měli být jiní, ti, kteří jsou opravdu populární," dodal.

Pandemie koronaviru sílí, toho, že by byl bez práce, se ale Řezník nebojí. "V tuhle chvíli stříhám film, v kinech bude v létě. Každý den jsem ve střižně, omezení mě neomezují. Koncerty mi chybí, ale mám co dělat," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám