Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) je ve skvělé formě a nízkou váhu a velikost 36 si užívá. Po letech zase může do společnosti vyrážet v šatech, které obepínají její tělo. Na Českém slavíkovi jí to neuvěřitelně seklo!

"Šaty jsou Elisabetta Franchi, vybral mi je Filip Vaněk, boty jsou od Jimmy Choo, obličej mi dělala Ivanka Tokarska, kabelka nevím, odkud je. Ivanka na mně dělala asi hodinu a půl, šaty jsme měli vymyšlené, takže celkem rychlovka to byla," prozradila Super.cz o přípravě na Slavíka Monika, která skončila na pátém místě.

"Jsem ráda, že je Slavík zpět, je to tradice, ale moc mě mrzí, že ten nejdůležitější tady není a už nikdy nebude. Karel nelze nahradit, to nejde. Ale je tu pár skvělých kolegů, kterým držím palce," upřesnila Monika, kterou doprovodil její manažer Tomáš Přenosil.

Nového partnera zpěvačka zatím nemá. "Můj manažer tu rád není, ale má výhodu, že mi třeba vyrostou moji kluci, a až jednou budou chtít jít se mnou, tak půjdou," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám