Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní MasterChef zná své finalisty, respektive finalistky. Poprvé v historii české verze soutěže se o titul utkají tři ženy: violoncellistka Petra, account manažerka Besky (Veronika) a podnikatelka a bývalá tenisová hvězda Jitka.

Do finále se jako první probojovala Petra, následovala ji Besky, o níž Radek Kašpárek hned v úvodu řekl, že před ním možná stojí budoucí MasterChef, a jako poslední se k nim připojila Jitka, která porazila jediného muže, jenž skončil před branami finálového klání, Paola.

Petra v MasterChefovi

„Na vaření mě hrozně baví to, že si můžeš hrát. Fantazii se meze nekladou a tady to platí dvojnásob,“ říká první finalistka s tím, že chce dokázat, že její místo mezi nejlepšími je zasloužené.

„Vaření pro mě znamená forma energie, kterou lze naservírovat na talíř. Mám ráda výzvy, a tohle je mega výzva!“ říká Besky.

Jitka v MasterChefovi

I pro Jitku, které se v minulosti věnovala vrcholovému sportu, byla soutěž výzvou a způsobem, jak překonat další osobní hranici. „Málem mi vyskočilo srdce,“ svěřila poté, co byla vyhlášena jako třetí finalistka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám