Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že se páry rozvádějí, je věcí poměrně běžnou. Ale co když se chcete rozvést sami se sebou? Modelka Cris Galera (33) se koncem léta provdala sama za sebe, protože už zkrátka nechtěla spoléhat na muže, že ji učiní šťastnou. Zdánlivě dokonalý svazek se ale rozhodla po 90 dnech ukončit. Důvod? Potkala někoho jiného.

„Byla jsem v manželství se sebou šťastná, ale když jsem potkala někoho výjimečného, začala jsem zase věřit na lásku,“ svěřila se Daily Staru.

To je pořádný zvrat, ještě před svou svatbou totiž hovořila zcela jinak. „Vyzrála jsem a uvědomila si, že jsem silná a odhodlaná žena. Vždycky jsem se bála být sama, musela jsem se naučit, jak se sama cítit dobře. Když jsem k tomu dospěla, rozhodla jsem se to oslavit,“ odůvodnila tehdy rozhodnutí pojmout samu sebe za manželku.

Sňatek ani rozvod pochopitelně nebyly oficiální, svůj velký den ale Cris oslavila alespoň sexy snímky. Zapózovala v bílých šatech před kostelem v rodném San Paolu. Jak přiznala, outfit měl především zdůraznit její přednosti, bujné silikony.

Sňatek Brazilce sice trochu naboostoval instagramový profil, má už přes 184 tisíc sledujících, ale bohužel si ji kvůli tomu také dobírají.

„Rozhodla jsem se, že nebudu číst nenávistné komentáře. Názory ostatních nezmění, co si myslím,“ nechala se slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám