Hlavní obsah
Článek

Jednou z tváří projektu Jsem žena, jsem kněžka je i herečka Jitka Čvančarová (45). Logicky tedy přišla na představení fotografií, které se následně dražily i ve prospěch nadačního fondu Debra pro děti s nemocí motýlích křídel, s níž je už téměř dvě desítky let propojená.

Herečka pro jednu z fotografií sama pózovala, ztvárňovala postavu Marty, sestry Máří Magdalény, kolem které koluje spousta příběhů a legend. "Pózovala jsem ráda, tenhle způsob ztvárnění historických postav mi přijde půvabný. Kdykoli to jde, jsem ráda za jakoukoli osvětu a finanční přínos, který pacientům pomůže," vysvětlila.

Na společenskou událost, kam se vyfikla do krásného kabátku, si odskočila ze zvukové zkoušky s kapelou Eddie Stoilow, na jejichž koncertu hostovala. "S Honzou Žampou zpíváme duet. Až se tam vrátím, vezmu si na sebe něco rozevlátějšího, rozcuchám si vlasy a budu zpívat," smála se.

Herečka měla pracovně náročný podzim, teď už má klidnější režim. "Doteď se točilo, uvidíme, co se bude dít dál. Mám za sebou natáčení dvou filmů, které byly zajímavé a bylo to hrozně milé natáčení. Teď jsem v odpočinkovější fázi, kdy je předvánoční čas časem charit a pomáhání si. A samozřejmě také rodiny," uzavřela herečka, která v našem videu popřála všem hlavně hodně zdraví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám