Hlavní obsah
Článek

Francouz Anthony Loffredo (33), který si říká Černý mimozemšťan, pokračuje v extrémní modifikaci svého těla. Tentokrát si v rámci své proměny nechal odstranit dva zdravé prsty, aby jeho ruka působila víc jako pařát.

V průběhu let si Anthony nechal potetovat celé tělo včetně očních bulv, rozdělit jazyk, aplikovat piercingy do obličeje a odstranit nos a uši. Začátkem roku si pak nechal odstranit horní ret.

Tentokrát se vypravil do Mexika, kde mu amputovali prsty na levé ruce. Zákrok proběhl úspěšně a Loffredo je s výsledkem zjevně spokojený, protože se připravuje na stejnou operaci na pravé ruce.

„Vše jde hladce, plní se mi další sen,“ popsal příspěvky z nemocničního lůžka. Proměnu bere Anthony jako dlouhodobý projekt, ze kterého je vyloženě nadšený.

Začal s ní ve 24 letech v Austrálii, ale kvůli zákrokům hojně cestuje, nejsou totiž v každém státě legální.

Některé modifikace si vybírají svou daň, přiznal například, že kvůli odstraněnému rtu nemůže pořádně mluvit. Ani to mu ale na nadšení neubírá.

„Rád se vžívám do této temné role. Občas se někde usadím a zůstanu v ní. Hlavně v noci, když brouzdám ulicemi, si to užívám. Líbí se mi kontrast mezi mnou a touhle temnou postavou,“ svěřil se v minulosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám