Hlavní obsah
Článek

Sedmadvacetiletý Patrick Mast z německého Frankfurtu se cítí být genderově neutrální, tedy necítí se být mužem, ani ženou, a to navzdory několika kosmetickým operacím, které podstoupil, aby dosáhl ženštějšího a panenkovského vzhledu. Utratil za ně v přepočtu přes 1,75 milionu Kč.

Se zákroky, k nimž patří pravidelné botoxové injekce, plastika nosu, facelift, nové zuby či výplně rtů, začal Patrick ve svých 18 letech. „Nechci změnit své pohlaví, jak to dělá mnoho lidí, kteří se vydávají stejnou cestou jako já. Rád měním role z mužské na ženskou,“ řekl Daily Mailu.

„Miluju umělý vzhled. Panenky jsou perfektní, mají symetrický obličej, čehož jsem chtěl dosáhnout vylepšením svých rysů. Mám tento vzhled rád, protože to ukazuje, že se o sebe pečlivě starám a jsem perfekcionista. Za operace už jsem utratil spoustu peněz a nemám v úmyslu s tím v brzké době přestat,“ svěřil.

Patrickovi dle jeho slov nezáleží na tom, jestli ho lidé považují za ženu, nebo muže. „Jediné, na čem záleží, je moje štěstí a to, jak vypadám, mě šťastným činí,“ dodal.

Ani nadávky a posměšky, jimž občas čelí, mu radost nezkazí. „Cizí lidé mě označovali za monstrum, ale je mi to jedno.“

Reklama

Další články

Načítám