Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také letošní vánoční svátky stráví Jiřina Bohdalová (92) obklopená svými nejbližšími na chalupě v Českém ráji.

„Posledních pár let si máma nebere povinnosti během Vánoc, a tím pádem stojí za to odjet na chalupu. Potřebujeme tam být aspoň dva dny před Štědrý dnem a všechno to tam připravit, vytopit dům. A zůstáváme aspoň do Silvestra, aby to stálo za to. Je to v horách a je tam zima,“ řekla Super.cz Simona Stašová. Silvestrovský pořad, jehož bude Bohdalová hlavní hvězdou, je předtočený.

Na Vánoce bude česká herecká legenda s velkou pravděpodobností opět vládnout kuchyni. K vaření prý totiž nikoho nepustí. Bohdalová s láskou připravuje štědrovečerní večeři a tradičně peče svůj vyhlášený ’vzteklý dort’, na který nikomu nechce dát recept.

Stašová má pobyt na chalupě spojený s pohodou a relaxací. „Je tam špatný signál a nejde tam mobilní telefon. Máme tam jen pevnou linku,“ usmívá se herečka, která se těší i na lyžování.

„Kousek od nás jsou vleky. Všichni kromě mámy lyžujeme, syny jsem to naučila. Zatímco máma vaří, my brázdíme svahy,“ vyprávěla Simona Stašová na křtu knihy Sexy dorty Josefa Maršálka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám