Hlavní obsah
Článek

S Lucií Bílou (58) se sice Simona Stašová (69) stala kmotrou kuchařky Josefa Maršálka Sexy dorty, k vaření má ale spíš zdrženlivý vztah. „Dneska křtím kuchařku sladkostí proto, že je jejím autorem přítel mého přítele. Propojila jsem svou profesní kariéru s Luckou Bílou a všechno, co se této geniální zpěvačky týká, ráda podpořím,“ vysvětlovala v našem rozhovoru svou přítomnost herečka.

Podle kuchařky ale Stašová péct dorty nebude, knihu najde pod stromečkem její maminka Jiřina Bohdalová (92). „Máma je člověk, který se v kuchyni stará o všechno. Díky tomu, že ona dobře vaří, tak já zase tak ne. Vždycky se na mě podívá a řekne: Ty máš ruce volšový, já to udělám lépe a rychleji,“ práskla na slavnou maminku herečka.

Bylo ale období, kdy se Stašová musela v kuchyni sama realizovat. „Vařila jsem častěji, když jsem se poprvé vdala. Chtěla jsem se vyznamenat, ale to se mi nepovedlo, protože jsem vařila všechno podle kuchařek. Taky umím vařit jídla pro malé děti - zdravé a neslané blafíčky. Až budou vnoučata, tak si budu vědět rady,“ říká Simona.

Stašová s humorem říká, že kuchařský talent přeskočil generaci. Výborně vaří nejen její národem milovaná matka, ale také budoucí snacha od mladšího syna Vojty. „Helenka je po mámě jediná holka, které bych svěřila i štědrovečerní večeři. Je to bezvadná holka.“

Reklama

Další články

Načítám