Hlavní obsah
Článek

V šoubyznysu se několik týdnů šušká, že hvězda seriálu Slunečná Marek Lambora (28) a modelka Andrea Bezděková (29) už netvoří pár. A nejedná se o fámu. Oba rozchod poprvé potvrdili.

"Rozchod by neměl být považován za veřejnou událost, a to ani když jste označeni za veřejně známé osoby. Bolí to. A někdy, někdy to bolí ještě o fous víc, protože to nezůstane jen mezi vámi, ale pluje to společností, která vás tím konfrontuje v moment, kdy na to ještě nejste připravení," vysvětlila Bezděková, proč s odpovědí nějaký čas otálela.

"S Ájou jsme se rozhodli naši společnou cestu životem rozdělit. Ani náhodou jsme si neublížili, jen někdy zkrátka přijdete na to, že vás oba popohání vítr života na trochu jinou stranu," doplnil ji Lambora.

"Nikdy jsme s Márou nebyli ten pár, který by měl potřebu dávat na odiv, jak se máme rádi. Střežili jsme si to pro sebe, stejně jako si nějaký čas střežíme informaci, že už pár společně netvoříme. Naše cesty se rozdělily a kráčíme zase každý svou vlastní. Rádi se máme stále, ale dnes už jen jako přátelé," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám