Hlavní obsah
Článek

Poté, co Monika Bagárová (29) na Českém slavíkovi nevydržela přihlížet urážení sebe a svých kolegů v sále od rappera Řezníka, a také veřejně promluvila, dočkala se nenávistných reakcí. Fanoušci rappera zpěvačce ve zprávách vyhrožují tak moc, že Monika vše nahlásila policii.

Rapper při přebírání Zlatého slavíka v kategorii hip hop & rap označil českou pop music za dno. Monika nevydržela, a také si nebrala servítky.

"Podle mě jste shnilá, plesnivá osoba, která se schovává pod maskou a nemá odvahu ukázat svou tvář. No nedivím se, nechceme vás potkávat," řekla Monika a právě za tato slova jí začaly chodit výhružné zprávy.

"Našlo se pár zpráv a výhrůžek od fanoušků pana nejmenovaného. Předávám policii," svěřila se Monika. "Nemám chuť ani potřebu to dál řešit a už vůbec ne tohodle člověka nějakým způsobem dál rozebírat. Zabojovala jsem za nás všechny v ten daný moment a řekla svůj názor. Jeho tvorbu neznám a ani mě nezajímá. Zhodnotila jsem jeho výstup, jeho chování. Tím to pro mě skončilo," dodala Bagárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám