Hlavní obsah
Článek

Radka Pavlovčinová (35) je úspěšná slovenská zpěvačka a herečka. Ve šlépějích sympatické dámy se širokým úsměvem se snaží jít i její mladší bratr Adam Pavlovčin, který se dostal do semifinále SuperStar.

Talentovaný mladík už je jen krok od finálové desítky. Stačí, aby porotu ve složení Monika Bagárová (29), Marián Čekovský, Pavol Habera (61), Leoš Mareš (47) a Patricie Pagáčová (35) přesvědčil v semifinálovém vystoupení.

Do hlediště pražského hudebního klubu, kde se napínavé semifinále konalo, ho přišla podpořit i jeho slavnější sestra. Ani její přítomnost ale Adamovi finále nemusí zaručit. Do písničky dal ale úplně všechno.

Pavlovčinovi určitě nepomáhá jen jeho sestra, která mu jistě dává cenné rady. On sám už má s pěveckými soutěžemi zkušenosti. Už jako šestnáctiletý kluk se zúčastnil show Hlas Česko Slovenska.

Před devíti lety sice neuspěl, ale dnes už se dokázal probojovat mezi dvacet nejlepších. Zda se dostane do finálové desítky, rozhodne porota v sobotním díle SuperStar. Na ukázku z Pavlovčinova vystoupení se podívejte do galerie.

Reklama

Další články

Načítám