Hlavní obsah
Článek

Měly společný pořad v rádiu, pak daly dohromady seskupení Trojhlavá saň, s nímž vystupují. A jeho podtitul, tedy Stará, tlustá a blbá, dal jméno i jejich knize, na níž se prý zpěvačka Linda Finková (55), moderátorka Aneta Christovová a speciální pedagožka Vlaďka Pirichová podílely rovným dílem.

Nás zajímalo, jak si vlastně jednotlivá adjektiva mezi sebou rozdělily. "Už se nám to vzhledem k postupujícímu věku začalo prolínat," vysvětlovala Linda. S Vlaďkou se pak shodly, že ze začátku bylo jasné, že ta tlustá je Aneta. "A ze začátku bylo jasné i to, že blbá je Vladěnka, ale stařecká demence nás postupně potká všechny," smála se Aneta. A Linda připustila, že s ohledem na věk je jasné, že ona má nejvíc křížků, takže je ta stará. "Ale holky taky vypadají hůř a hůř, takže jsem ráda," doplnila Finková.

Knihu daly dohromady díky tomu, že je oslovilo vydavatelství. Psaly v lockdownu prostřednictvím telefonních hovorů. "Je to taková sranda, kecy ze života, kde si každý něco najde. Tedy aspoň doufáme," uzavřely. Jak se dámy vzájemně doplňují a jak se se umějí navzájem i lehce urážet, zjistíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám