Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Přemýšlíte o tom, jak vylepšit svůj domov a zároveň ušetřit? A slyšeli jste už o inteligentním osvětlení?

Inteligentní osvětlení mají na svědomí chytré žárovky, u nichž můžete ovlivnit nejen intenzitu osvětlení, ale také barevnost. S chytrými žárovkami si nastavíte ostré a studené teplo pro práci nebo tlumený a teplý odstín pro večerní relaxaci.

Nový koncept inteligentního osvětlení EGLO Connect tvoří chytré žárovky a jejich dálkové ovládání. K tomu slouží buď ovladač zakoupený se žárovkami, nebo aplikace v chytrém telefonu. S pomocí aplikace pak můžete ovládat až padesát žárovek najednou nebo si rozsvítit ještě před příchodem domů.

Foto: Eglo.cz
Díky inteligentnímu osvětlení můžete změnit ráz celého domu i každého pokoje kdykoliv se vám zamane

Změňte barvu i teplotu

Výhodou inteligentního osvětlení je možnost měnit barvy, regulovat teplotu bílé barvy, tlumit světlo nebo ho naopak rozjasňovat.

Dálkový ovladač je součástí balení sérií Salobrena-C a Sarsina-C, k ostatním svítidlům si jej můžete také zakoupit. Ale i bez dálkového ovládání můžete s chytrými žárovkami manipulovat, a to již zmíněnou aplikací ve svém chytrém telefonu. V aplikaci vidíte všechny ovládané žárovky a ve kterých místnostech se nacházejí. Z gauče v obýváku tak můžete manipulovat s osvětlením v jiných místnostech domu, což je skvělé třeba v případě, že někde zapomenete zhasnout a už se vám nechce se vracet.

Foto: Eglo.cz
Ovladačem regulujete intenzitu osvětlení, teplotu nebo nastavíte automatické zhasnutí

Šetří náklady

Ovládání svítidel můžete samozřejmě sdílet s ostatními členy rodiny. V aplikaci také vidíte momentální spotřebu i přehled spotřeby za vybrané období, což je v době, kdy stoupají náklady na elektřinu velmi vítané. Můžete tak regulovat i spotřebu elektrické energie, která je u těchto žárovek i tak velice příznivá. A ještě jedna dobrá zpráva nakonec. Výrobce poskytuje na integrovaná LED svítidla záruku pět let.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám