Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hrála pohádkovou Popelku, něžnou lady z vyšší společnosti v seriálu Downton Abbey, Donnu v Mamma Mia! i archeoložku v historickém dramatu Vykopávky. Pestrou škálu rolí herečka Lily James (32) rozšířila díky seriálu Pam & Tomy stanice Hulu, v němž si zahrála Pamelu Anderson (56).

Děj se odehrává v době, kdy na veřejnost unikla erotická nahrávka Pamely Anderson a jejího tehdejšího muže Tommyho Leeho, která byla v roce 1995 ukradená z jejich domu.

Pam a Tommy se seznámili během silvestrovských oslav na konci roku 1994, vzali se o dva měsíce později v Mexiku. Nahrávka prý byla pořízená během líbánek.

Z domu ji zcizil elektrikář, který vybral sejf, v němž byla kazeta se soukromým videem manželů. Jeho zveřejnění pochopitelně vyvolalo skandál.

„Nikdy jsem to neviděla. Nevydělala jsem na tom ani dolar. Šlo o kradený majetek... Uzavřeli jsme dohodu, abychom zabránili všem těm podvodům. Byla jsem v sedmém měsíci těhotenství s Dylanem a myslela jsem si, že ten stres může těhotenství uškodit. Už nechci k soudu, nechci být srážena nadrženými divnými právníky. Nechci už mluvit o své vagině, o veřejném sexu, o čemkoli,“ uvedla Anderson v roce 2015 v rozhovoru s Andym Cohenem.

K minulosti se už nechce vracet, podle deníku The Sun nemá Anderson v úmyslu se na seriál dívat. „V životě ani neslyšela o hercích, kteří Tommyho a ji hrají, a ani ji nezajímají. Ona i její rodina si myslí, že je to ubohost a je to pro ně výsměch,“ citoval list svůj zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám