Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová (46) letos prošla pořádnou proměnou. Snaží se jíst zdravě a být stále v pohybu, vedle toho si také nechala upravit své křivky a odsát tuk z břicha a vylepšit poprsí. To nyní předvedla v sexy rudé róbě.

Andrea se chystá na letošní udílení hudebních cen Český slavík a rozhodně nechce nechat nic náhodě. Na slavnostní večer si zkoušela hned několik šatů, mezi kterými se rozhodovala. „V šatech se cítím velmi dobře. Mám ráda jemnou eleganci, originalitu a decentní smyslnost. a hlavně dávám přednost originálním kouskům,“ svěřila se Super.cz Andrea, která vypadá naprosto skvěle.

Stále na sobě také pracuje. „Co se týká hubnutí, hlavně nyní zdravě a pravidelně jím. Teplá strava, polévky, saláty a luštěniny. Potřebuji byt zdravá, silná a plná energie️,“ svěřila se operní pěvkyně na zkoušce šatů u Martiny Pipkové Loudové. „Chtěla jsem, aby šaty přesně seděly, a hlavně zvýrazňovaly ženské přednosti, ženskou siluetu a ženské tvary. V jemnosti, eleganci a originalitě spatřuji umocnění okamžiku. Jsem ráda ženou,“ dodal Andrea, která se již na slavnostní večer těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám