Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokdo by do šarmantní Elišky Balzerové (74) řekl, že se dala na lehké drogy. Opak je ale pravdou a Eliška kouří jednoho jointa za druhým. Že nevěříte?

Ve své nejnovější roli ve filmu Láska je láska hraje Eliška Balzerová svéráznou důchodkyni Libušku Novou, která na stará kolena propadla marihuaně. Pomocí této léčivé byliny se snaží zmírnit Alzheimerovu chorobu. A Eliška přiznala, že aby byla ve své roli věrohodná, připravovala se tím, že trávu pravidelně pokuřovala!

Kromě nemoci však Libuška svádí boj také se zákonem! Políčko nejstarší dealerky v Čechách je totiž odhaleno, za což jí pochopitelně hrozí trestní stíhání.

Film Milana Cieslara, v němž se objeví takové postavy jako Simona Stašová, Ondřej Vetchý nebo Petr Nárožný, jde do kin 19. ledna. Na exkluzivní záběry totálně sjeté a vysmáté Elišky Balzerové alias Libušky Nové, která si s chutí prozpěvuje písničku "Zelená je tráva", se podívejte už nyní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám