Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anička Slováčková (28) už podruhé oblékla svatební šaty. A dokonce ty samé. V krásných svatebkách se závojem vystoupila na charitativní módní show Móda a hvězdy v Mostě. "Přímo tyto šaty už jsem na sobě měla, hrála jsem v nich nevěstu v Ordinaci v růžové zahradě. Jsme na sebe zvyklé," řekla Super.cz Slováčková.

Cítila se v nich dobře, i když představu o šatech, ve kterých se jednou vdá, má jinou. "Na svoji veselku bych si vybrala zcela jiné. Takové, ve kterých bych se mohla hýbat. Zatím ale neplánuju, že bych si to vyzkoušela v reálu. Smutná věc je, že ani není s kým," krčila rameny Anička.

"Nemám ženicha, snoubence, ani přítele. Mám dva kocoury," vysvětlila Anička, která si v Mostě vyzkoušela roli modelky. I když měla původně předvádět dvoje šaty, nakonec se s organizátory domluvila, že předvede jeden svatební model, a ještě u toho bude zpívat.

"Role modelky byla tak strašně malinkatá, že se to ani nedá za roli považovat. Odzpívala jsem v šatech jednu písničku, nešla jsem ani žádné defilé," dodala Slováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám