Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milan Peroutka (34) toho během posledního roku zažil dost. Prodělal covid, skončil ze dne na den ve Snídani s Novou, natočil klip v Egyptě s účastnicí soutěže Love Island Gabrielou Gášpárovou (23), nazkoušel hlavní roli Ondřeje v muzikálu Láska nebeská v Divadle Broadway, a především poslal do světa debutovou desku Žij a tancuj.

„Songy jsme složili tak, aby fungovaly i na živých koncertech a publikum si u nich i trochu zaskákalo, ale zároveň je tu několik balad v čele s mou nejoblíbenější Druhej břeh, která patří všem těm, které jsme měli tolik rádi, ale dnes už je nosíme jen ve svých srdcích,“ prozradil Milan po koncertním křtu desky v Malostranské besedě.

Album pokřtili Patricie Pagáčová, Roman Staša, Denisa Nesvačilová a bývalá kolegyně ze Snídaně s Novou Nikol Čechová alias Shopaholic Nikol. Mezi hosty nechyběla Milanova kamarádka Anna Slováčková, se kterou zazpíval nový duet Tanči se mnou. „Tuhle písničku jsem na desku nezařadil, protože mi v ní pořád něco chybělo. A byl to právě hlas Aničky,“ svěřil Milan.

Po moderování se mu prý nestýská. „Snídaně byla úžasná zkušenost, ale čím je ta zkušenost vzdálenější, tím větší je to pro mě sci-fi. Teď se mi celkem pravidelně podaří zaspat, a to vstávám o několik hodin později. Budíka si ale dávat nemusím, protože hraju momentálně hodně v divadle a koncertuju, což je večer,“ smál se.

Písně z nového alba zazní na jarním klubovém turné, které pro své fanoušky chystá.

Reklama

Další články

Načítám