Hlavní obsah
Článek

Oproti plánovanému termínu přišla její dcera Lara na svět o měsíc dřív. A vypadá to, že zrychlené má zpěvačka Genny Ciatti (31) všechno. Šest týdnů po porodu už je zase krásně štíhlá. "Přibrala jsem třináct kilo, ale měla jsem strašně moc plodové vody, takže jsem z porodnice odcházela jen o tři kila těžší," vysvětlila.

S mateřskou rolí už se Genny krásně sžila. "Zvlášť těch prvních čtrnáct dní byla malá opravdu hodňoučká. Asi proto, že se narodila o měsíc dřív, tak asi ještě dospávala. I přítele to překvapilo, když slyšel, že rodiče s malými dětmi pořád nestíhají. Teď už to chápeme. Hledáme si nějaký režim, kdy chce malá nakrmit, kdy bude spinkat. Dneska jsem si třeba jednou rukou líčila oči a druhou jí držela," vyprávěla.

Genny už se také pustila do práce. My ji potkali jako moderátorku křtu knihy Stará, tlustá a blbá jejích kamarádek Lindy Finkové, Anety Christovové a Vlaďky Pirichové. "Mám úžasného partnera a skvělé babičky a tety, kteří mi pomáhají. Brzy už budu hrát Děti ráje, kde pořád působím jako asistentka režie, na konci listopadu už zpívám na první vánoční akci. Strašně se těším," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám