Hlavní obsah
Článek

Přemýšlíte nad dárkem, který udělá opravdu radost, bude od srdce a dokonce se na jeho výrobě budete sami podílet? Takovým ideálním dárkem jsou kalendáře z rodinných fotografií!

Kalendáře s rodinnými snímky si můžete přizpůsobit přesně podle svých představ. Vyberete si velikost kalendáře, grafiku atd., dáte dohromady fotografie a vytvoříte tak dokonalý dárek ale i dekoraci.

Je to drobnost, která udělá radost pokaždé, když se na ni podíváte, kalendář, ze kterého se na vás směje tvář někoho z vašich blízkých. Během okamžiku vyvolá vzpomínky na krásně strávený čas, a to po celý rok. I proto je jedním z nejmilejších a nejoblíbenějších vánočních dárků. Zhotovit ho je přitom velmi jednoduché, intuitivní a rychlé.

Foto: Reptisk.cz
Udělejte pod stromečkem radost kalendářem z rodinných fotografií

Nástěnné i stolní

Nástěnné i stolní fotokalendáře z vašich vlastních snímků si pod stromeček můžete nechat vytisknout kupříkladu u české firmy Reptisk.cz. Ta má velmi snadný systém, u kterého je jedno, jestli ho otevřete na počítači, tabletu nebo v telefonu. Můžete zkrátka tvořit kdykoliv a kdekoliv a to bez instalace, a když máte připravené fotky v PC nebo mobilu, tak je vše hotové za pár minut. Na výběr máte z několika velikostí, různých rozvržení fotek i řady profesionálně připravených šablon. Vkládat lze dokonce grafické prvky podle své chuti – vlastní texty i obrazce jako třeba srdíčka či hvězdičky.

Rodinné fotokalendáře jsou tím nejmilejším dárkem. Budou dělat radost po celý rok

Kalendáře na stěnu, na kterých vyniknou fotky ve velikosti A3 nebo A4 a to jak na šířku tak na výšku, jsou vyrobené s použitím solidního kartonu, takže se neprohnou ani jinak nezdeformují.

Stolní kalendáře – ať už měsíční, čtrnáctidenní nebo týdenní – pak obsahují vše, na co jste zvyklí, tedy svátky, fáze měsíce apod. Měsíční je opět ideální, když chcete, aby vaše fotky vynikly.

Celoroční radost za pár korun

Opravdová radost, kterou vlastnoručně připravené a profesionálně vytisknuté kalendáře vyvolávají po celý rok, si navíc může dovolit opravdu každý. Podle typu a velikosti za jeden kus zaplatíte od 165 Kč, tudíž se jedná opravdu o pakatel, když si představíte, kolik radosti budou kalendáře po celý rok dělat. Reptisk.cz používá prvotřídní stroje, takže barvy fotografií budou přesně takové, jaké očekáváte.

Foto: Reptisk.cz
U hraní s puzzlem z rodinné fotografie se zabaví malí i velcí

Když si u společnosti Reptisk.cz objednáte v předvánoční sezoně v akci 3+1 čtyři kalendáře, zaplatíte pouze za tři. Podarovat tak můžete opravdu celou rodinu, zvláště pak babičky a dědy, kteří přesně tento typ dárku ocení. A taky samozřejmě si jeden necháte pro radost doma a jeden může viset třeba u manžela v kanceláři. Nemluvě o tom, že ke kalendářům lze objednat i další milé drobnosti, jako jsou magnetky na lednici, obrazy, puzzle nebo třeba pexeso.

Tak neváhejte a pusťte se do výroby vlastního kalendáře a těšte se na radost, kterou pod stromečkem udělá!

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám