Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plyšový medvídek. Klasika, která nesmí chybět žádnému dítěti. Objevte výjimečné interaktivní medvídky, kteří vám pomohou s uspáváním dětí i jejich učením.

Při výběru hračky je plyšový kamarád často první volbou rodičů. Udělejte změnu a místo klasického plyšáka pořiďte dětem interaktivního medvídka, který umí vyprávět pohádky nebo říkanky. Malí nezbedové zůstanou v úžasu a nového parťáka nepustí z rukou. Díky namluveným pohádkám bude navíc večerní uspávání o mnoho snazší.

Říkadla jedině s medvídkem Tedíkem

Krásný, barevný, příjemný na omak. To je mluvící medvídek Tedík. Na jeho těle jsou umístěny symboly, pod kterými se skrývá říkanka. Pro trénování jemné motoriky má méďa 7 dotykových míst, které může dítě mačkat.

Zná 14 ryze českých, dětských, básniček, které potěší děti i dospělé. Jsou namluvené příjemným hlasem, který děti zaujme a nevyleká. Děti se tak učí zábavnou i příjemnou formou a vy už nemusíte slova říkanek lovit v paměti. Tak pojďme poslouchat, se kterými říkankami nás méďa Tedík seznámí.

Foto: Teddies
Medvídek Vojtík umí vyprávět pohádky

Pohádka od Vojtíška uspí i bez mámy

Usínání bez pohádky bývá těžké a děti se jí pravidelně dožadují. Pokud zrovna nemáte čas nebo padáte únavou, zastoupí vás plyšový kamarád Vojtíšek.

Umí 6 známých, českých pohádek, které odříká úplně celé. Pokud by děti usnuly dříve, můžete pohádku přerušit a dopustit další den. Jako bratříček Tedík, tak i Vojtíšek má po celém, plyšovém, těle obrázky. Pokud zmáčknete vybraný znak, přehraje se pohádka, kterou kresba představuje. Co myslíte, jaká pohádka se skrývá pod ikonou jelena? Pěkně uvelebit a jde se poslouchat.

Pokud chcete svým dětem koupit hračku, která potěší a něco je naučí, vyberte mluvící medvídky od firmy Teddies. Oba medvídky najdete v online hračkářství mrakyhracek.cz. Další super tipy na snadné usínání najdete v našem dalším článku.

Další články

Načítám