Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v létě uzavřel Josef Maršálek registrované partnerství se svým dlouholetým partnerem Petrem Tejmlem. Porotce populární soutěže Peče celá země stále nepřestává doufat, že s o rok mladším vysokoškolským profesorem bude moct jednou uzavřít právoplatný manželský svazek. „Přeju si, aby k tomu došlo. Jsem přesvědčený o tom, že to nebude dlouho trvat,“ optimisticky prohlásil Maršálek na křtu své knihy Sexy dorty.

Sympatický cukrář se snaží myšlence manželství pro všechny pomoct i svým přičiněním. „Dělám, co můžu. Možná jste zaregistrovali dokument Zákon lásky, který měl nedávno premiéru. K dokončení tohoto dokumentu chyběla částka. Já jsem se podílel na kampani, nabídli jsme kurzy a výtěžek z nich šel na dokončení tohoto dokumentu. Věnoval jsem taky knihy do veřejné dražby,“ říká.

„Jsem strašně rád, že na té první svatbě byli nejkrásnější lidi, které kolem sebe máme. Jsem přesvědčený o tom, že i na té druhé, oficiální, se taky objeví,“ říká Maršálek, na jehož prvním obřadu se objevila například moderátorka zmíněné televizní show Tereza Bebarová.

Na svůj velký den, který se konal loni v létě v rodinném kruhu v jižních Čechách, si ale slavný cukrář dort nepřipravoval, ale zastoupila ho jeho kamarádka, švagrová Lucie Bílé Adéla Zaňáková. „Pravdou je, že by bylo strašně smutné, kdybych na vlastní svatbu musel péct vlastní dort,“ usmívá se Josef Maršálek, který by svatební dort zřejmě nepekl ani v druhém případě.

Reklama

Další články

Načítám