Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní stanice CBS uvedla speciál Adele One Night Only, v němž zpěvačka i zazpívala. Dvouhodinový program mimo jiné zahrnoval její rozhovor s Oprah Winfrey a jedním z hlavních témat bylo pochopitelně hubnutí.

Adele (35) shodila neuvěřitelných 40 kilo, překvapivě se ale nesnažila zhubnout, nýbrž se pokoušela překonat úzkostné záchvaty, které ji sužovaly po rozchodu s dnes již exmanželem Simonem Koneckim.

„Bylo to hlavně o mých úzkostech, které byly děsivé. Kompletně mě paralyzovaly a ztrácela jsem kontrolu nad svým tělem,“ přiznala zpěvačka.

Do tělocvičny chodila kvůli bolestem zad, které ji trápily od dětství, a uvědomila si, že jí cvičení pomáhá na psychiku. Většina fanoušků přijala její proměnu pozitivně, objevily se ale i negativní reakce.

„Vůbec mě to nepřekvapilo ani nezasáhlo. Moje tělo je předmětem diskuzí celý můj život. Jsem moc malá, moc velká, moc sexy, nebo naopak ani trochu. Nikdy jsem k nikomu nevzhlížela kvůli jeho vzhledu. Vždycky jsem vyznávala pozitivní vnímání těla, ale nejsem zodpovědná za to, jak se lidé cítí ve svých tělech,“ uvedla k věci.

Doplnila, že ji mrzí, jestli se někdo cítí kvůli její proměně špatně, ale nenese za to zodpovědnost.

Na závěr dodala, že je jí jedno, kolik váží, ale baví ji posilovat s váhami a boxovat. „V boxu jsem celkem dobrá. Můj pravý hák by klidně někoho odrovnal,“ uzavřela vesele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám