Hlavní obsah
Článek

Další z trojice nejkontroverznějších fotbalistů Česka půjde s kůží na trh. Po Tomášovi Řepkovi a Davidovi Limberském sepisuje svoje paměti i Martin Fenin, hráč, jehož nadějná fotbalová kariéra v podstatě skončila, když před 10 lety v Německu, kde byl angažmá v Bundeslize, vypadl z okna hotelového pokoje a skončil se sraženinou na mozku. Tehdy bral kvůli depresím i léky na uklidnění. Nyní je ale Martin opravdu šťastný.

Letošek je pro něj nejlepším rokem. Oženil se s přítelkyní Beatou a narodila se mu dcera Mia. "Je to zatím nejúžasnější rok. Zažil jsem toho hodně, byl jsem jak nahoře, tak dole. A píšu o tom knížku. Jmenuje se Na rovinu a bude tam vyvráceno hodně věcí, co se o mně říkalo, ale budou tam i mnohem horší věci, co jsem kdy udělal a nikdo o nich neví," prozradil Super.cz fotbalista, který knihu píše spolu s Jakubem Kohákem (49).

Knihy, které napsali jeho zmínění kolegové, prý nečetl, takže od nich určitě neopisoval. "Ale je zajímavé, že teď všichni do těch knížek jdou. Je ta doba Instagramu a všichni všechno prodávají. Ale všichni mi celou moji kariéru říkají, že musím knížku určitě napsat, jsem taková žijící legenda," míní.

Fenin si pochvaluje i roli otce. "Je to bomba. Užívám si to. I když musím přiznat, že první čtyři měsíce, kdy byla malá na světě, člověk neměl takovou zpětnou vazbu anebo vůbec žádnou. Ale teď od pátého měsíce se začala smát, už v ní mám parťáka. Jsem takový povalečský typ po restauracích, tak si ji už v sedm ráno vezmu na kafe, posedím tam s ní dvě hodinky," vyprávěl.

Zajímalo nás, co vlastně fotbalistu, který kope už jen za Řeporyje, živí. "Mám ještě byt v Německu, který pronajímám. Běží mi nějaké investice, snad to klapne. A hlavně mám čas na rodinu a ještě můžu hrát ten fotbal," uzavřel Fenin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám