Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době pandemie o ní nebylo moc slyšet, jen když loni v létě přivítala v Praze zpěvačku Ellie Goulding (37). Teď se ale královna Pařížské vrátila s plnou parádou. Podnikatelka Tamara Kotvalová (60) upořádala velkolepou párty, kde oslnila v luxusním modelu. Dva roky před šedesátkou vypadá skvěle.

"Dva roky jsme žádné večírky nepořádali, tenhle je asi letos poslední, vzhledem k situaci. Možná proto přišlo i víc lidí, než jsme čekali. Jsem ráda, že to aspoň trochu oslavíme, i když není úplně jednoduchá doba," řekla Super.cz v zaplněném klubu v centru Prahy, kde podle nařízení všichni hosté museli ukazovat potvrzení o bezinfekčnosti.

Zajímalo nás, jak trávila čas v době, kdy jsme se neviděli. "Byla jsem hlavně v Chorvatsku, kam jsem částečně přesídlila. Byla jsem tam celé léto, vždycky tam naberu dost sil. Jsou tam rozhodně menší restrikce, ani jsem necítila, že vůbec nějaký covid existuje. I to slunce a moře dodávají pozitivnější náladu. Ale do Prahy jsem se těšila," dodala Tamara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám